وبلاگ حقوقی - ادبی نورعلی افشار

مشخصات بلاگ
وبلاگ حقوقی - ادبی نورعلی افشار

دوستان عزیز سلام
صفحه شخصی که از امروز پیش روی شماست باهدفهای زیر راه اندازی شده است :
1- ترغیب وتشویق دوستان به مطالعه وکتاب خوانی ونیز پژوهش درحد توان
2- آگاهی از ادب وادبیات کشور عزیزمان ونیز اطلاع رسانی درخصوص کتب ونشریات ادبی جدید
3- سرک کشیدن به دنیای طنز وادبی ونیز معرفی طنز نویسان امروز کشورمان
4- بحث درباره ضرب المثلها ی فارسی وترکی وهمچنین بررسی ریشه های تاریخی وعلل به وجود آمدن ضرب المثلها
5- پرسش وپاسخ درباره مباحث حقوقی ونیز توضیح وتبیین بحثهای حقوقی مقدماتی وبحث وگفتگو درباره آنها ونیز معرفی قوانینی که به تازگی تصویب میشوند.
هدف از این نوشته ها گفتگوست ونیز ترغیب همدیگر به مطالعه وکتاب خوانی کاری که متاسفانه در میان ما کمرنگ شده است . از همه دوستان تقاضامندم پس از مطالعه مطالب این صفحه چنانچه نظر انتقاد پیشنهاد و یا پرسشی دارند در قسمت نظرات اعلام نمایند تا با کمک یکدیگر بتوانیم مطالبی پربار وبا ارزش را در این صفحه به دوستان خود ارایه نماییم.
انتظار اینجانب این است که صفحه حاضر محل بحث وگفتگوی علمی میان دوستان باشد.

نورعلی افشار

طبقه بندی موضوعی

تازه خوانده های من _2

چهارشنبه, ۲۷ دی ۱۳۹۶، ۰۱:۴۲ ب.ظ

نامه های دوستان_دکتر محمود افشار

مطالعه این کتاب سودمند و حاوی نکات ارزشمند تاریخی وادبی وسیاسی که توسط عده ای از مشهورین وادبا ومورخین و شعرای هم عصردکتر محمود افشار نگاشته شده وبرای او ارسال شده است وسپس توسط فرزند دانشمند وباقیات صالحات آن مرحوم آقای ایرج افشار جمع آوری وچاپ شده است در یوم آدینه 90/12/5خورشیدی ودر ایامی که طبل انتخابات زده میشود اتمام یافت.

این کتاب پر ارزش وپر ثمر مرا درسهایی داد گرانمایه وقابل تأمل.بزرگان ادبی وعلمی کشور الحق والانصاف مدقق و محقق و نکته بین وژرف نگر بوده اند.آنها در آن روزگار با وجود قلت امکانات و نفهمی عوام الناس هر آینه دقیق ومسئول و مؤدب و مبادی آداب بودند.چنانچه روزگار آنها را با امروز که مملو است از روابط سمعی وبصری وامکانات ارتباطی عدیده مقایسه کنیم می بینیم مردم امروز به صورت علنی و آشکار فریبندگی می کنند وبه قول و قرار ساده خود هم پای بند نیستند.موبایل_ اینترنت_sms_و این وسایل ارتباطی نه تنها کارها را سهل نکرده بلکه موجبات صعوبت را نیز فراهم نموده است.مطالعه این کتاب شریف مرا آموخت.

آموخت که چگونه از این دقایق و ژرف نگری در زندگی علمی خود بهره ببرم وپاس داشت و قدر دانی را چطور در خود رشد و تمییز دهم. در واقع چنانچه این بزرگان صفات حمیده را در خود پرورش نمی دادند و متخلق به آداب حمیده و کریمه وصفات شریفه نمی شدند، نمی توانستند منشأ اثر خیرات وبرکات وبه جامعه خویش شوند.این امر نشان می دهد که تا انسان روی خودش کار نکند نمی تواند واجد کمالات وصفات و برکات باشد پس ماراست که تا می توانیم خود را متخلق و متأثر از این نیات نمائیم تا بتوانیم قطر ه ای از آن یم جان افزا را بنوشیم ودر صورت کسب موفقیت به دیگران بنوشانیم.

باقی رحمت واسعه ی الهی و نیز علو درجات روحانی و معنوی را برای این بزرگان از حضرت جل وعلا مسألت می نمایم.   

                                                                  الاحقر نورعلی  افشار_90/12/5خورشیدی در کتابخانه شخصی 


  • نورعلی افشار

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی